Acord de confidențialitate

Informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
de către GLOBALTIM TRADING SRL

Vă rugăm să citiți atent acest acord de confidențialitate. Accesând sau utilizând site-ul luați la cunoștință că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu toți termenii acestui acord de confidențialitate și cu toți termenii și condițiile acestui site. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să părăsiți site-ul și să nu-l mai accesați sau utilizați.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, GLOBALTIM TRADING SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dvs. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe globaltim.ro produse, informații și servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate. Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de dvs. Eventualul refuz al dvs. de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către GLOBALTIM TRADING SRL și nu sunt comunicate terților.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul la informare (art.12.), dreptul de acces la date (art.13.), dreptul de intervenție asupra datelor (art.14.), dreptul de opoziție (art. 15.) și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin formularul de contact, prin email sau prin poștă, pe adresa societății noastre. Dacă unele din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Eventuala înregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de GLOBALTIM TRADING SRL presupune luarea la cunoștința a drepturilor mai sus menționate și acordul ca datele personale să fie folosite de către GLOBALTIM TRADING SRL în scopuri de marketing, publicitate și pentru a vă putea livra comenzile efectuate pe acest site.

Informațiile pe care le solicităm de la utilizatorul/abonatul site-ului

Fiecare vizitator poate naviga pe site fără a oferi vreo informație personală. Vom avea nevoie de date personale doar în cazul abonării la newsletter-ul nostru (adresă e-mail) și în cazul înregistrării pe site (nume, prenume, adresă, telefon, adresă e-mail) în vederea realizării unei comenzi online.

Revizuirea Acordului de Confidențialitate

GLOBALTIM TRADING SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.globaltim.ro poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască Acordul de Confidențialitate prin actualizarea lui. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștința notificările actualizate.

Document actualizat la data de 27.06.2020.