Apartamente noi în Timișoara

Dezvoltator Mansarde

Vă oferim apartamente noi finalizate și ocupabile imediat.

Apartamente zona Buziașului

Apartamentele situate în Timișoara pe strada Apateu, nr. 8
în zona Buziașului au fost finalizate la sfârșitul anului 2020.

plan apateu 8

Apartamentele sunt situate în apropierea complexului studențesc!

TESTIMONIALE
DESPRE APARTAMENTE

Ce spun clienții noștri...

cristian
5/5
Cristian O.

Client apartament

Recomand apartamentele de la Radu (GLOBALTIM TRADING SRL).

Cumpărarea unui apartament e un eveniment rar în viață. Ceea ce a crescut stresul destul de serios: am citit 2 cărți despre cumpărare apartamente, am vizitat câte puteam prin oraș, am tot urmărit piața imobiliară, am tot ascultat poveștile intermediarilor.

Primul lucru observat la apartamentul de la Radu a fost că, deși mic, creează o impresie confortabilă de spațiu: iluminatul natural e foarte potrivit, planul general e ne-liniar și asta face locul sa para natural, confortabil. Multe alte apartamente la mansarda par sa mărească suprafața, dar așezarea e de așa fel încât nu te poți bucura de spațiu extra decât eventual ca și spațiu de stocare. Locul e plăcut de locuit și are elemente de construcție importante: pod (pentru izolarea față de acoperiș), încălzire cu țevi pe sub podea, nu puse pe pereți, etc. Radu e și el locuitor la mansarde de mai multi ani și la fiecare noua construcție a adăugat din experiența personala a familiei sale.

Procesul de negociere a fost și el foarte înțelegător: am putut efectiv să ii spunem zona de preț pe care o puteam plăti pentru cumpărarea apartamentului+mobilarea și modificările pe care trebuia să le mai facem ca sa fie locuibil și Radu a început sa găsească el soluții de compensare pentru a ajunge în acea zona, inclusiv prin preluarea unora din modificările ulterioare ca parte a contractului de vânzare-cumpărare și scăzându-ne factura post-achiziție.

Una peste alta: am fost foarte mulțumiți și de procesul achiziției, și de achiziție și recomandam apartamentele lui Radu.