Apartamente noi în Timișoara

Dezvoltator Mansarde

Vă oferim apartamente noi finalizate și ocupabile imediat.

Apartamente zona Iulius Mall

Apartamentele situate în Timișoara pe strada Brândușei, nr. 9 în zona Dacia, la doar 5 minute de Iulius Mall au fost finalizate la începutul anului 2020, sunt curate și pot fi ocupate imediat

plan mansarda brandusei9

Bineînțeles, se acceptă orice fel de credit – imobiliar sau Prima Casă.

Sigur că da, instalațiile de gaz și energie electrică sunt instalate și funcționale, iar contractele pentru gaz și energie electrică au fost instalate pe definitiv, trebuie doar sa treceți contractele pe dvs. după achiziția apartamentului.

Apartamentele sunt complet finalizate și curate, pot fi ocupate imediat.

Locație! Locație! Locație!

Apartamentele se află centrul orașului Timișoara, la 8-10 minute de Iulius Mall și Kaufland, 3 minute de Lidl, Carrefour, MegaImage și de piața Dacia, într-o zonă foarte liniștită. Blocul a fost complet reabilitat odată cu lucrările de mansardare realizate aici

Apartamente zona Buziașului

Apartamentele situate în Timișoara pe strada Apateu, nr. 8
în zona Buziașului au fost finalizate la sfârșitul anului 2020.

plan apateu 8

Apartamentele sunt situate în apropierea complexului studențesc!

TESTIMONIALE
DESPRE APARTAMENTE

Ce spun clienții noștri...

cristian
5/5
Cristian O.

Client apartament

Recomand apartamentele de la Radu (GLOBALTIM TRADING SRL).

Cumpărarea unui apartament e un eveniment rar în viață. Ceea ce a crescut stresul destul de serios: am citit 2 cărți despre cumpărare apartamente, am vizitat câte puteam prin oraș, am tot urmărit piața imobiliară, am tot ascultat poveștile intermediarilor.

Primul lucru observat la apartamentul de la Radu a fost că, deși mic, creează o impresie confortabilă de spațiu: iluminatul natural e foarte potrivit, planul general e ne-liniar și asta face locul sa para natural, confortabil. Multe alte apartamente la mansarda par sa mărească suprafața, dar așezarea e de așa fel încât nu te poți bucura de spațiu extra decât eventual ca și spațiu de stocare. Locul e plăcut de locuit și are elemente de construcție importante: pod (pentru izolarea față de acoperiș), încălzire cu țevi pe sub podea, nu puse pe pereți, etc. Radu e și el locuitor la mansarde de mai multi ani și la fiecare noua construcție a adăugat din experiența personala a familiei sale.

Procesul de negociere a fost și el foarte înțelegător: am putut efectiv să ii spunem zona de preț pe care o puteam plăti pentru cumpărarea apartamentului+mobilarea și modificările pe care trebuia să le mai facem ca sa fie locuibil și Radu a început sa găsească el soluții de compensare pentru a ajunge în acea zona, inclusiv prin preluarea unora din modificările ulterioare ca parte a contractului de vânzare-cumpărare și scăzându-ne factura post-achiziție.

Una peste alta: am fost foarte mulțumiți și de procesul achiziției, și de achiziție și recomandam apartamentele lui Radu.